Regisztráció a MOB adatbázisban

Publicat de webadmin pe Sâm, 2020/10/17 - 15:04

Ha még nem voltál mobilitáson, vagy nem adtál le ilyen jellegű kérelmet, akkor nem vagy regisztrálva az adatbázisban. Ebben az esetben Új felhasználó fiók létrehozása opcióval regisztrálhatsz a rendszerben. A regisztrációd jóváhagyása után elindíthatod a pályázást.

A MOB adatbázisban csak egyszer lehet regisztrálni. Ha már van regisztrációd, de nem tudod a belépő adatokat, kérj elfelejtett jelszót az e-mailcímedre. Ha az e-mailcímedre sem emlékszel, akkor vedd fel a kapcsolatot a Mobilitás Koordinátorral. A másodszori regisztrációt töröljük a rendszerből.

Balázs Gergő (307) · 2023-09 · beszámoló

Publicat de balazsgergo pe Ma, 2023/09/12 - 14:17

2023 nyarán egy másik teológus társammal együtt gyakorlati mobilitáson vettem részt a Pécs Belvárosi Református Egyházközségben. Rögtön a mobilitás első hetében mély vízbe kerültünk, hiszen részt vettünk a gyülekezetben tartott vakációs bibliahét megszervezésében. Ezen a héten többnyire alkalmi feladataink voltak, abban segédkeztünk, amire éppen szükség volt. A napok reggeli áhítattal kezdődtek, amely alkalmakon a gyerekeknek zenéltünk, és énekelni tanítottuk őket. A következő hetek az elsőnél csendesebben teltek.

Földvári Debora (293) · 2023-08 · beszámoló

Publicat de Földvári Debora pe Ma, 2023/08/15 - 12:37

A 2022/23-as tanév II. félévében Sárospatakon tanultam. Ezt a lehetőséget azért szerettem volna megragadni, mert szakmai gyakorlaton voltam már az említett kisvárosban és nagyon megragadott a maga egyszerűsége, nyugodtsága. A kolozsvári nyüzsgés, zsúfoltság után jó volt egy fél évnyi változás. Nem csak a város hangulata és képe ragadott meg, hanem a Teológián tapasztalt nyitottság, amellyel fogadtak bennünket, úgy a diákok, mint a tanárok. Ennek köszönhetően az órákon való részvétel mellett, számos egyéb programban vettem részt.

Erasmus ügyintézés

Publicat de todorcsaba@proteo.hu pe Sâm, 2023/02/04 - 08:37

Tisztelt kollégák, Kedves diákok, amint Sógor Árpád kollégánk egy korábbi bejegyzésben már jelezte, 2023. február 1-től átvettem az Erasmus+ program koordinációját. Az iroda az Intézet első emeletén, a tanári irodák folyosóján található. Az ügyintézés programja: kedd 10:30- 14:00, szerda  10:30- 14:00. Ezen kívül, természetesen online, a mob- on zajlik minden. Várlak szeretettel, Tódor Csaba 

László Bernadett (366) · 2022-10 · beszámoló

Publicat de LaszloBernadett pe Ma, 2022/10/04 - 18:32

A 2021/22-es tanév szakmai gyakorlatát a Schweitzer Albert Református Szeretetotthonban (továbbiakban SAO) töltöttem. A tavalyi beszámolómhoz hasonlóan úgy érzem, már itt, az elején leírom az olvasók számára, hogy érdemes nyári szakmai gyakorlatként ezt az intézményt választani és megtapasztalni, megélni mindazt, amit szavakkal nem tudok megfogalmazni, kifejezni, mert számomra annyira jól telt. Talán merészen, de úgy fogalmaznék, hogy az egyik legjobb döntés volt a teológus éveimet és azon belül, az Erasmus szakmai gyakorlatokat ezzel az intézménnyel megkoronázni.

Szabo Andor Gellert (126) · 2022-09 · beszámoló

Publicat de Szabo Andor Gellert pe Mie, 2022/09/14 - 16:19

Egy különös szakmai gyakorlat Vésztőn. A különös nyári gyakorlat már a kiírási időszakban kezdődött. Tamással, az egyik teológus jóbarátommal elhatároztuk, hogy együtt megyünk nyári gyakorlatra. Több helyre is beadtuk a pályázatunkat, azonban sajnos nem fogadták el. Így eszembe jutott, hogy még 2018-ban, négy évvel ezelőtt voltam Vésztőn, igaz, hogy akkor a Református Valláspedagógiai egyetem keretein belül. Végül felvettem velük a kapcsolatot és nagyon nagy örömmel fogadtak minket, hisz mindenhova elkell egy-két segítő kéz.

Balázs Gergő (307) · 2022-09 · beszámoló

Publicat de balazsgergo pe Lun, 2022/09/05 - 16:33

Idén nyáron a Sárospataki Nagykönyvtárban végeztem szakmai gyakorlatot. Az itt végzett munka különlegessége, hogy a diáknak lehetősége van betekintést nyerni több intézmény működésébe is. A Sárospataki Nagykönyvtár helyszíne ugyanis otthont ad egy levéltárnak, egy adattárnak és egy múzeumnak. A könyvtár igazgatójának jóvoltából az ott töltött idő alatt egy kicsit mindenhol tanulhattunk, bár a legtöbb időt a könyvtár repozitóriumában töltöttük. Megismerkedtünk a múzeum dolgozóival és az ott folyó munkával, néhány alkalommal a segítségükre is lehettünk.

Pages

Subscribe to Front page feed